Brev

Bumser..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du
Havde virkelig uren hud da jeg var mindre og har stadig men ik så tydeligt som dengang selvom jeg stadig er midt i puberteten og der blev kommenteret på det hele tiden det var så irriterende og jeg forstår dig virkelig der er flere ting du ka gøre altså du ku spørge dem i Matas fx hvad de anbefaler til uren hud og hvis du sys det ik virker ka du tage til læge med det så ka det være de kan give dig recept på noget creme måske eller også så bare ignorerer dem altså det svært i know men de fleste af dem får jo bumser på et tidspunkt og det bare sårn det er der er bare forskel på hvor mange man hver i sær får håber du ku bruge mine råd og erfaring
Kh mig

  • Mih, Pige, 15 år

Hej

Jeg fik også hurtigt bumser og er også træt af at folk syntes det er irriterende når de kun har 1. Jeg fandt ud af at folk ikke så meget tænkte over det og det var mest en selv.

Mit råd er at tænk på noget pænt om dig selv hver dag og lad hver med at trykke dem ud. Det skaber kun sår. Og husk at de vil højt sadsylig også opleve det og du er smuk som du er.

K.H Anonym pige

  • Anonym, Pige, 13 år

Husk at drikke meget vand, og vask dit ansigt mindst 2 gange om dagen. Spis mindre fedtet mad (fx junkfood) spis istedet hjemmelavet mad, husk frugt og grønt.
Hvis det er meget slemt, kan du besøge lægen, og få nogle gode cremer <3

  • Baddie_B, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat