Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bumser..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du
Havde virkelig uren hud da jeg var mindre og har stadig men ik så tydeligt som dengang selvom jeg stadig er midt i puberteten og der blev kommenteret på det hele tiden det var så irriterende og jeg forstår dig virkelig der er flere ting du ka gøre altså du ku spørge dem i Matas fx hvad de anbefaler til uren hud og hvis du sys det ik virker ka du tage til læge med det så ka det være de kan give dig recept på noget creme måske eller også så bare ignorerer dem altså det svært i know men de fleste af dem får jo bumser på et tidspunkt og det bare sårn det er der er bare forskel på hvor mange man hver i sær får håber du ku bruge mine råd og erfaring
Kh mig

  • Mih, Pige, 15 år

Hej

Jeg fik også hurtigt bumser og er også træt af at folk syntes det er irriterende når de kun har 1. Jeg fandt ud af at folk ikke så meget tænkte over det og det var mest en selv.

Mit råd er at tænk på noget pænt om dig selv hver dag og lad hver med at trykke dem ud. Det skaber kun sår. Og husk at de vil højt sadsylig også opleve det og du er smuk som du er.

K.H Anonym pige

  • Anonym, Pige, 13 år

Husk at drikke meget vand, og vask dit ansigt mindst 2 gange om dagen. Spis mindre fedtet mad (fx junkfood) spis istedet hjemmelavet mad, husk frugt og grønt.
Hvis det er meget slemt, kan du besøge lægen, og få nogle gode cremer <3

  • Baddie_B, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat