Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal lige forstå 1 ting os drenge synes store bryster er spændende. Men ikke noget vi som sårn går op i så du har intet at bekymre dig om søde. Du er altså kun 11 så i såfald hvis du gerne vil have dem større er der masser af tid til at de vokser.

  • Kasper, Dreng, 14 år

Hejsa,

Allerførst, du skal overhovedet ikke tænke på de drenge! Drenge får boner ud af det blå flere gange om dagen(Det her har jeg fra en dreng). Mange gange er det ikke, fordi de tænder på noget. Men hvis de skulle få en boner pga. af dig, kan jeg godt se, at det er lidt mærkeligt, specielt når du kun er 11. Det, du skal tænke på, er, at de jo nok bare synes, at du er lækker.

Jeg har også de største bryster i min klasse, og det er jeg glad for. Det kan godt være, at mange piger på din alder ikke har fået bryster endnu, mine blev først store i starten af 8. klasse. Men de piger får jo bryster på et tidspunkt, og det skulle ikke undre mig, at de er lidt misundelige på dig lige nu;) Pigerne fra min klasse snakker ihverfald tit om, at de gerne ville have mine bryster.

Så når du bliver lidt ældre, så bliver du nok lykkelig for dine bryster!

Mange hilsner mig.

  • Astrid, Pige, 15 år

Jeg er helt enig med Astrid. Drenge kan altså ikke gøre for hvis de får stiv, det har jeg læst. Det betyder bare at de er tændte fordi de ser en lækker pige eller tænker på noget frækt eller noget. Så er det bare at man nogen gange kan se det hvis de har idrætstøj på eller noget at de har boner. Vi piger kan jo også blive tændte og vi blir så våde i stedet for men det kan man normalt ikke se.
Jeg har selv store bryster og ja det betyder da at jeg får opmærksomhed fra både drenge og piger og at de kigger på mig. Men jeg har bare valgt og se positivt på det. Altså at jeg er sexuelt tiltrækkene pga de store bryster og det ser jeg jo så bare som et plus. En dag vil du også blive glad for dine store bryster.

  • Pigen xyz, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat