Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bøjle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Normalt er det tandlægerne der vurdere, om du skal have togskinner eller ej. Jeg har selv haft togskinner de sidste 3 år, da jeg fik togskinner som ti årig, var det af en særlig årsag. Det får mig til at tænke at, hvis du har fine tænder som ser normale ud, uden mellemrum eller sådan, så er der nok ingen grund til at du får togskinner. Men du kan jo helt klart spørge om der er mulighed for at få togskinner på, hos tandlægen.

-mvh

  • ., Pige, 13 år

Jeg har prøvet noget lignende jeg ville gerne have bøjle men min tandlæge sagde nej jeg har ik snakkede med mine forældre men vil anbefalede du snakker med en du tæt med fx din ven tager personen med hjem og så skal personen sige det vildt fedt og have bøjle så kan du fx ej så vil jeg også ved ik om det hjalp

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat