Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bøjle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, har selv været igennem præcis det samme! Det går meget hurtigt over:) efter en uge gør det nok ikke ondt mere, og folk vil ikke lægge mærke til, hvis du snakker lidt anderledes:) Det kan godt gøre ondt et par dage efter bøjlen bliver strammet, men kold, flydende mad som smoothie hjælper!
Man føler ofte selv at man snakker værre end andre synes!

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej!
Jeg har også togskinner, og har haft tre gane bøjler, så jeg kan godt forstå dig! Det er helt normalt og bare rolig du kommer snart til at kunne snakke normalt igen. I starten er det helt vildt træls for det strammer og man læsper, men det går ret hurtigt over.
Håber du kunne bruge det❤️

  • Jol, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat