Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bh

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 11
jeg kan godt forstå at det ikke er så rart for dig at skulle stå i den situation du står i. først og fremmest vil jeg fortælle dig at det ikke er noget man er tvunget til. jeg er 15 år og jeg har ikke nogen bh overhoved, jeg går bare med undertrøje inden under mine bluser. du kunne måske starte med at få en top? jeg ved ikke hvad du tænker om det, men hvis det andet er vigtigt for dig at få syntes jeg at du måske kunne snakke med din søster eller mor om det, tanken kan virke skræmmende men jeg tror bare at det hjælper at komme ud med i stedet for at gå med det indeni, det er tit ikke så slemt som man forestiller sig

  • Flora Ofelia, Pige, 15 år

kender det. jeg vil også gerne have en, men ved ikke hvad min mor tænker. Min søster fik sin første som 14 årig, men jeg ved min bryster er vokset mere end hendes så er sygt bange.
DU ER IKKE DEN ENESTE!!!!!!

  • emma, Pige, 11 år

Ærligt så syntes jeg ikke at du skal købe en for jeg har nok normale bryster, men jeg kan passe min mors bh!😳 og jeg har ikke tænkt mig at få en🙈 hvis du nu bare kunne vente til at du blev ældre og rent faktisk fik brug for en ( ikke at man SKAL have en når man fx er 15, men der er ens bryster moske vokset så meget at man godt kan passe en) hvis du ikke kan vente så køb en top det gør jeg og det hjælper
God dag

  • 🪴🥰🌈, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat