Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

BARBERING

Hej børnetelefon.

Jeg kunne godt tænke mig at prøve

at barbere mig under armene og på benene.

Men jeg ved ik hvordan jeg skal spørge min mor,

har i nogle ideer?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det kan godt være lidt svært. Men jeg tror bare du må kaste dig ud i det. Spørg hende. Det er nok ikke nogen super god måde. Måske spørg om hun vil købe en skraber til dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej. Jeg tænker at du altid kan spørge din mor om det, men du kan også få lidt tips her: gær det i badet med sæbe (så undgår du røde knopper og irritation på huden) eller brug barberskum.
Pas på skraberen, den kan være skarpere end man lige tror.
Jeg ville starte med under armene siden det er lettest.

  • Caro, Pige, 15 år

Jeg var selv 12 da jeg begyndte at barbere ben og under armene. Jeg tog snakken med min mor og det var helt naturligt og hun købte en skraber til mig. Da jeg var 13 mente jeg tiden var inde til at begynde at barbere fisse men det snakkede jeg ikke med min mor om – det var bare for pinligt, så den beslutning tog jeg bare selv og det går godt.

  • Rose, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat