Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Babere sig???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg kan sagtens forstå dig, for jeg har stået i præcis den samme situation. Jeg synes bare du skal gøre lige præcis hvad du har lyst til, for det er fuldstændig din beslutning om du gider at bruge tid på at barbere dine ben. Hvis andre synes det er mærkeligt, så må de da godt nok have et kedeligt liv, i forhold til at de skal koncentrere sig om, om hvorvidt du barberer ben. Du skal bare gøre præcis som du har lyst til, for ingen bestemmer over dig, og du skal gøre hvad der falder dig mest naturligt. Knus fra pigen der kender alt til det!

  • Anonym, Pige, 14 år

Gør det når du er klar ikke gør det bare pga de andre gør det.

  • S, Pige, 12 år

Man behøver jo ikke at gøre det så bare gør det du føler dig til pas med.

  • f, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat