Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akne + Bumser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år, jeg synes at Noahs og Solveigs råd var rigtig gode ! Jeg kender til dit problem, da jeg selv også har akne, og jeg vil prøve at give dig nogle råd, som har hjulpet mig meget.
Nu ved jeg ikke om du har mulighed for at købe hudplejeprodukter, men i tilfældet at du har, så vil jeg anbefale at have en fast rutine med at passe og pleje din hud. Det er nemlig vigtigt at bruge en exfoliater 1 til 2 gange om ugen, og at vaske sin hud om morgenen og om aftenen med en sæbe lavet til ansigtet. Resultater kommer for det meste ikke med det samme, men vent noget tid, så ser du en forskel! Husk også at bruge den creme du allerede har, selvfølgelig 🙂

  • Koraline, 15 år

Helt normalt ❣️

IK hør efter nogen, der ville altid være nogen som ville snakke tomsnak,

Plus på din alder er rigtige mange piger jaloux, og mange har også et dårligt selvværd så de hjælper sig selv med at lukke noget ligegyldigt ud.

tro mig ❣️ har været igennem det.

og din hud skal nok gå over bare drik massere af vand
Du skal også prøve at holde dig væk for makeup, ellers køb mineral makeup, din hud er ung, du skal passe på med hva du putter på – bare et tip hvis du putter makeup på,
❣️❣️❣️❣️
Husk du er perfekt som du er

  • Værdigselvbedstetip, Pige, 18 år

Husk først og fremmest er du slet ikke alene om akne. Der er nogle der har mere og mindre og sådan er vi jo forskellige. Der er også mange kendiser der har haft akne, og har erfaring med det.
Det er helt naturligt skal du også huske og selvom man har akne eller ej. Er den en klassiker at folk kommentere over det. Det er meget ubehageligt, men prøv bare at sige tak eller noget positivt.
Jeg har hørt at hvis man har haft akne, så ser ens hud yngre ud når man bliver ældre, og det er det der er det gode ved det i hvert fald når man er gammel.
Prøv måske at Google hvad man ka gøre med akne? Altså masker, creme.. Hjemmelavede ingredienser der burde hjælpe lidt på det.
Når du bliver ældre vil du også have mulighed for at kunne dække det med makeup, det er vejen frem for de fleste.. (Men det Anbefales at du for lov til det først sf din familie fx)

  • Pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat