Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ændre mig

Hej jeg er en meget nørdet type

ham som folk synes er mærkelig

hvordan ændre jeg mig til

at være ligesom en

der er til fester og sådan noget?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Bare være dig selv og du kender nogle der holder fest så spørg om du kan komme med

  • Em, 14 år

Jeg ved jeg er en pige, men jeg kender godt det med at ville “væk” fra sin nørdet siden. Men husk på, at hvis folk ikke kan li dig, som du er, så er de ikke din tid værd.
Hvis det tvært imod er noget du selv vælger, så prøv dig lidt fem. Hvis du er en af dm med “gryde hår” så evt klip det i en anden frisure, men så du stadig kan li det. ændre lidt på din tøjstil. Så du “ligner alle andre”, men så du stadig, selv er tilfreds. Og ellers prøv at begynd at tage med til så mange ting der bliver holdt, som muligt, så du blander dig med ind i mængden. Rejs dig fra hjørnet du sidder i og dans. Slå dig løs og hyg dig. Fra mig..

  • Anonym, Pige, 16 år

For mig tog det nogle år hvor jeg forbedrede mine sociale evner (uden at tænke over det), og nu går det rigtig fint. Du skal ikke tænke så meget over det, bare prøv dig frem. Jeg lover dig man bliver mere smooth med alderen (og erfaringen).

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat