Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

acne

hej jeg er en pige

med ret slem acne på min kind

jeg har får lavet ansigtsbehandlinger

og ved meget om hudpleje

jeg prøver også

at dække det med concealer

men det går af i løbet af skole dagen

selvom at jeg bruger

primer og setting spray

folk kommentere rigtig meget på det

det er jeg virkelig træt af

og det trækker mit selvtillid rigtig meget ned

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er jeg så ked af at høre, jeg synes personligt selv at det er helt vildt flot når folk har acne, men jeg ønsker det ikke for dem fordi jeg ved at det virkelig ødelægger manges selvtillid. Hvis det er rigtig slemt så prøv at bestil en tid hos lægen, så de kan hjælpe. Dem der siger det prøver måske bare på at få andre til at se på din acne istedet for deres usikkerheder, hvilket jo er helt væk. Prøv ikke at lytte til deres kommentarer og fortæl dig selv hvor smuk du er. vær din egen bedste ven, du har altid dig selv, og de andre forstår ikke hvordan du har det men deg gør du. Håber at det hjælper og at du får dig bedre med dig selv❤️ det skal også lige siges at selv hvis din acne går væk, så kommer der nok bare en ny usikkerhed, så prøv at elsk dig selv vær glad for at du er dig. Udefra hvad jeg ved virker du helt vildt fantastisk.

  • Naja, Pige, 14 år

Noget der kan gøre selve aknen bliver, er at du ikke lader det hele og få luft. Undgå alt form for makeup over det og kontakt eventuelt din læge, så du kan få den rigtige behandling

  • Mig, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat