Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

acne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Trust me, de venner/veninder som du er sammen kan godt have ren hud men! Om nogle par år når de har fået acne så er du den eneste med ren og fin hud
Og det er også normalt at have urenhud, men “tålmodighed er en dyd”
Bare vent og ikke giv op med producer!

  • P, Dreng, 16 år

Hej søde,
Du gælder det jo om at du skal føle dig tilpas i din hud, men du er din egen værste fjende, folk har alt for travlt med at kigge på sig selv til overhovedet at ligge mærke til at du har acne. Nu ved jeg godt at det er nemt for mig at sige, men acne er så smukt, bestemt ikke ulækkert! Jeg er ved at uddanne mig som kosmetolog og lidt fagsprog skal du da ikke slippe for <3 ville klart anbefale selvom det nok ikke er det du ønsker at høre at du dropper makeuppen imens du prøver kræfter med de forskellige cremer du har fået.
Håber du kunne bruge det til noget!
En sidste ting, har din læge ikke givet dig en recept på acne piller? Det ville helt klart gøre underværker <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg tror acne er noget rigtig mange støder på, på et eller andet tidspunkt i deres liv. Jeg havde selv en rigtig flot hud da jeg var på din alder, men nu døjer jeg også med acne og har også været til lægen med det. Jeg kan godt fortså du dynes det er træls, og især når dem i din omgangskreds ikke døjer med det.
Bare husk på at det bliver bedre, og selv hvis det ikke gør så er dit udseende ikke grunden til folk er venner med dig. Det er fordi du har en pisse skøn personlighed.
Held og lykke med det, Knus <3

  • S, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat