Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys og efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke
Super fedt at du tager på efterskole som ander også har skrevet til dig er det meget få på en efterskole der dømmer dig på dit udsende og hvis nogen gør er de ikke værd at bruge sine kræfter og tid på for så er det dem der mister en mulighed for en sikkert super god ven i dig og ikke dig der misser chancen for en god ven folk går meget mere op det inder din personlighed og opførsel om du er sød, åben og imødekommende eller indelukket, genert og svær at være sammen med jeg forstår godt at du gerne vil have dit første kys på efterskolen og det er der også rig mulighed for du får da du er omgivet af unge mennesker hele dagen lang på efterskolen og der er nok en dreng som vil synes om dig men tag dig tid til at finde den rigtige og tag ikke bare den første der siger han kan lide dig før du lære ham bedere at kende nogen drenge er nemlig super gode til at få kærester hurtigt men er ikke gode for deres kæreste det er heldigvis meget få men sådan fik mig desværre da jeg gik på efterskole og vi var kærester i præcis 4 timer før jeg droppet ham men hvis du ikke finder den rigtige så skal du vente med dit første kys til du finder ham og du er ikke sent ude jeg fik først mit første kys fra en dreng da jeg var 19

  • H, Pige, 20 år

Hejsa søde.
Husk du er helt perfekt og unik!!!!
Hvis folk dømmer dig er de nok ikke de rette. Husk der er intet galt i at være overvægtig!!! Der er helt sikkert nogen der på et tidspunkt bliver vilde
med dig, som ikke dømmer dig på dit udsende.
Held og Lykke 😊

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Det skal du slet ik bekymre dig om når du er så ung! Jeg er et par år over tyve og har stadigvæk ik kysset en pige endnu. Det haster ikke. Du skal nok finde nogen (:

  • Tipz Tapez, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat