Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad synes min kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

En ting jeg tror der ville hjælpe er at snakke med hinanden om det. Måske ville det hjælpe hvis han ved hvor usikker du er og hvor svært du synes det er. Måske ville det også hjælpe hvis du tog det i dit ejet tempo og ikke “tvinger” dig selv til at være i en situation du ikke føler dig tilpas i. Jo mere tryg du føler dig, ville det nok også blive nemmere og mere behageligt at smide tøjet foran ham.

Det lyder som om at i er tætte og virkelig godt kan lide hinanden. Jeg tror han ville kunne lide dig ligeså meget med tøj på som med uden tøj på.

Du har måske hørt det her før, men du er smuk lige præcis som du er. Hvis din kæreste ikke kan acceptere dig eller din krop er han ikke værd at bruge tid på.

  • Anonym, 15 år

Det er helt fint at være genert, jeg ville nok få det sagt til ham, så han forstår hvordan han kan være en sød kæreste: nemlig at ikke presse på med det:)

  • G, Dreng, 21 år

Ud fra det du skriver, så lyder din kæreste virkelig som en meget sød fyr og jeg tror overhovedet ikke, at han vil være mindre tiltrukket af dig, hvis han ser dig helt nøgen.
Jeg var også MEGA nervøs de første gange, jeg skulle vise mine bryster til en fyr, jeg synes nemlig selv, at mit venstre bryst er en smule “trekantet”. Men ikke en eneste gang har fyren kommenteret det. Fyrene er glade, bare de får lov at se ens bryster, det er i hvert fald min erfaring.
Så jeg synes egentlig bare, du skal være ærlig over for ham og sige, at du er meget usikker på din krop og hvad han vil synes om den, hvis han ser dig nøgen. Han lyder som sagt som en sød fyr, så det er jeg sikker på, han vil forstå. Det lyder jo også som om, at du faktisk ret gerne vil vise dig for ham? Så mon ikke I sammen kan finde en løsning? Det tror jeg I kan, bare tag stille og roligt og i jeres eget tempo.

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat