Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skæve tænder

Hej jeg er en pige på 11

Mine tænder er mega skæve

og jeg har været narkose for det

Men mit problem er at jeg for mega mange grime kommentar

fx var der en der sagde til mig

at jeg kunne hav et tog mellem fortænderne

og jeg bliver rigtig ked af det

når folk er så onde

jeg ved bare ikke lige hvordan jeg skal svare

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej sæde pige
Det er på ingen måde i orden at folk siger den slags til dig og det skal du ikke finde dig i jeg synes du skal sige det til en voksen enten din lærer elller dine forælder så det kan blive stoppet selvom du måske gerne vil selv og ikke har lyst til at sige det er det altså det bedste at sige det er ikke det samme som at sladder at sladder er noget man ofte gør hvor det ikke ville have gjordt noget hvis man lod hver fordi der var ikke nogen som blev ramt af det men FU bliver ramt af de kommentar hver gang jeg kan fortælle dig at jeg selv et blevet opereret to gange i min mund og har togskinner for anden gang på grund af min seneste operation og jeg har fået flotte lige tænder jeg havde et meget åben bid før men nu når mine tænder sammen over alt og er helt lige jeg kan forstille mig du skal have bøjle på og så vil det højest sandsynlige blive godt bag efter jeg synes ikke du skal svare igen hvis du vil svare så vær ærlig og sig det som det er

  • H, Pige, 20 år

Hej pige på 11 år
Jeg syndes ikke det er sødt af folk at sige sådan noget jeg syndes bare du skal sige og hvad så eller er der et problem i det eller så bare ignorer det.
Du kan også snakke med dine forældre eller en god ven❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er helt klart forkert af dem, som kommenterer på andres udseende og i det her tilfælde om andres tænder. Du skal bare huske på, at du ikke står alene. Da jeg var cirka på din alder stod jeg med nogenlunde samme problem. Jeg var så heldig, at jeg fik togskinner på i en meget ung alder. Jeg har haft togskinner på i tre år, hvor det nu er et år siden, at jeg fik dem af. Bare rolig, lige meget, hvor svært det kan være nu, bliver det altid lettere med lidt tålmodighed og tid.

-mvh

  • Hej., 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat