Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blank-face

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender godt dit problem. Har selv været meget self conscious omkring mine ansigtsudtryk fordi jeg nogle gange zoner ud og mit ansigt stivner. Jeg har lært at det tager for meget energi fra mig personligt så i stedet har jeg fokuseret på at omgive mig med venner der kender mig. Jeg har fortalt alle mine venner at hvis jeg stirre er det altså ikke med vilje og de forstår.

Jeg kan altså ikke give dig en løsning på problemet da jeg ikke selv kender det. Tror nok det skal komme med tiden samtidig med at man bryder sine egne vægge ned og åbner op. Men det kan godt tage tid og du må være sød mod dig selv igennem processen.

Hvis folk ikke en gang vil prøve at forstå hvordan du føler er de ikke værd at spilde krudt på. De mennesker der virkelig er noget værd behøver du ikke lave “falske” ansigter af <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej jeg vil sige at måske skal du bare starte med at sørge for at du føler dig sikker i din nye skole, da jeg kom på min 2’en skole så følte jeg mig meget usikker jeg opførte mig meget stift. Men nu når jeg føler mig sikker der ude så opførrer jeg mig ikke mere stift. Så måske skal du starte der. Og så kan du også begynde at bruge ord mere i stedet for ansigtsudtryk og stemme, så foreksempel i stedet for okay så er det okay det lyder godt.

Og ellers har pigen ovenover mig eller nedenunder mig ret. Vær sød mod dig selv,giv dig tid og omring dig selv med folk der forstår dig.
Og lad VÆRE med at bruge alt din energi på ansigtsudtryk.

Det skal nok gå
Kærlig hilsen C.

  • C, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat