Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Børneorm igen og igen

Hej

jeg er 16 år,

og jeg har haft børneorm igen og igen

siden jeg var 12.

Når jeg jeg har taget en kur går der 3 måneder

også har jeg det igen.

Holder god hygiejne

Skriv vis i har/ eller har prøvet det samme

Og meget gerne skriv

hvad man kunne gøre!!!!

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂

Kan virkelig godt forstå, det er utroligt irriterende at have børneorm.

Du nævner selv, du holder god hygiejne hvilket er meget vigtigt. Når du har været på wc, efter at have lavet enten nr. 1-2 så husk, at tør dig orndeligt!
Husk at vaske dine finger, efter hvert toilet besøg, også under neglene. Når du er i bad, kan du evt. også lige lade lidt vand glide ned mellem ballerene, ved ikke om det virker men kunne forstille mig det hjalp lidt?

Det lyder som om, at du har haft et lidt mere end et par gange, og jeg ved ikke om du har taget den samme kur igen og igen, men prøv måske at snakke med din mor eller læge, om at få en anden kur. Hvis du nemlig tager den samme kur igen, og der går 3 måneder efter det er stoppet til det kommer igen, ved jeg ikke lige helt om den virker så godt igen??

Håber lidt du kunne bruge min hjælp, ellers tænker jeg du sagtens kan google dig til lidt mere:)

Held og lykke!

  • Anonym, 15 år

Hej prutten <3
Jeg har også haft børneorm, jeg tror at jeg var 9 eller sådan noget. Jeg sagde det til min mor, og hun ringede til lægevagten, og de rådede os til at købe noget medicin. Jeg tog det her medicin og jeg var sluppet af med børneorm på to dag eller noget

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om Sygdom i familien

Har du en mor eller far, der er alvorligt syg? At leve med sygdom i familien, kan være rigtig hårdt og man kan få mange bekymringer for fremtiden. Det er rigtig vigtigt, at man ikke går alene med sin frygt, men at man får talt med nogen om den.

Sygdom i familien kan både være fysisk og psykisk. Lige meget hvad, kan det gøre hverdagen svær. Fx kan det være at din mor eller far, ikke kan de samme ting længere og måske sygdommen sætter tanker i gang hos dig som: Bliver min mor rask igen? Hvordan fortæller jeg mine venner om min fars sygdom? Hvem kan jeg tale med mine tanker om?

Her på siden kan du få gode råd, du kan læse andre børns breve og BørneTelefonens svar, få hjælp til at bygge et brev eller prøve følelses-guiden.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Hør andre børns Historier

På ‘Når mor eller far bliver syg’ kan du høre om andre børns historier. Du kan også fortælle din egen historie eller høre mere om de følelser, man kan have, når en i familien er alvorligt syg.

Når mor eller far bliver syg, kan det være svært at være barn i en familie. Læs hvordan andre børn har klaret livet i en familie med sygdom.

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat