Brev

Svært med kærligheden..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår dig godt, kærlighed er bestemt ikke nemt. Du er kun 17 år og der er masser af tid. Så først og fremmest, ikke hast.

Der er en grund til at du lukker af for dem og ikke kan/gider mere. Det bunder altid i at der er noget andet i vejen. Det er det du skal finde frem til og prøv at stille dig selv spørgsmål, om hvorfor du ikke gider/kan.

Når du så er ved at droppe en fyr, så spørg dig selv…”er det virkelig der her jeg har lyst til?”, “hvorfor var jeg sammen med ham i første omgang?”. Det vigtigt at du kigger tilbage og tænker på hvad det virkelig var du faldt for og på den måde bevare kærligheden.

Håber det kan hjælpe dig

  • Line, Pige, 17 år

Mit råd er at du skal vente til du er klar.
Du lyder ikke til at være klar på et seriøst forhold nu, og måske er du bare lidt drengeglad og kan lide opmærksomheden?? Jeg kan helt sikkert følge dig, for jeg havde det på samme måde engang.

Mærk efter om det er noget du gerne vil, eller bare noget for hyggens skyld.

Håber jeg hjalp!

  • Mille, Pige, 16 år

Kender det godt selv, men er du klar til et seriøst forhold? Ellers er du bare for nu lidt mere vild med ideen om flirts. Men ellers snak med nogle veninder om det og hør hvad de tænker (da de kender dig personligt)

  • Skrrt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Kærlighed

Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere