Brev

stress over trommer.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

der er sværte men give ikke op og stole alle på der

  • sej, Dreng, 11 år

Hej dreng på 13 år
Jeg ville sige at du burde prøve at tænke på noget andet. Fx være mere sammen med nogle venner fra klassen eller bare prøve en dag eller 2 hvor du ikke spiller trommer. Fordi som du siger går det ud over alt andet i dit liv, du skal tænke over hvor meget du ville lade dine trommer fylde i dit liv. Tilsidst ville jeg bare sige at du kunne prøve afstressende aktiviteter.
Hel og Lykke
PS: følg dine drømme.
Vh dreng 13 år

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej, kan selv godt sætte mig ind i det. Er selv model, og har haft spiseforstyrrelse bare for at være tynd nok, perfekt nok. Og nu er jeg så på vej til at blive fyret for at være for tynd og nu skal man have flere former og blah blah. Pointen er at det ikke er værd at satse sit liv på noget der kan ende så hurtigt. Man må selvfølgelig gerne håbe på at få gennembrud, men hav en back-up plan, du også ville være tilfreds med. Nyd ungdommen mens du kan, prøv at slappe af så godt du nu kan. Håber det hjælper.

  • Ayy, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat