Brev

Stress

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er så normalt at være stresset en gang i mellem. Men det underlige er at jeg (ved næsten alle tingene) har det på præcis samme måde. Jeg føler mig bare ikke stresset. Men mit bedste råd er at tage det roligt.
Det lyder som en god ide med yt kanalen.
Men prøv måske at inviter nogle venner med hjem, eller løb en tur?
Held og lykke
Be Strong forever

  • Same, Pige, 11 år

Husk at lev i nuet… Alt skal nok gå! ❤

  • UwU, Pige, 13 år

Jeg har følt lidt som dig med det der stress og jeg forstår godt at det kan være svært men du bliver nød til at snakke med en der forstår dig som måske har fået igennem det samme

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat