Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stress?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med en lære om det. For det kan godt være at du ville få det bedre ved at komme i kontakt med en trivsels person. Der ved meget om sådan nogle ting. Stress er en meget almindeligt har selv haft det og kender mange der har det.

Held og lykke med det mvh en dreng på 13 år.

  • En dreng på 13 år, Dreng, 13 år

Jeg har været igennem det samme og det kommer tilbage en gang imellem men har fundet en løsning som virker på mig :jeg tømmer hovedet. Men først var jeg igennem en fase du må igennem hvis du skal få det bedre. Tal om det det hjælper. Og lad vær med at have ondt af dig selv det gør det hele værre tro mig. Så kan du også prøve at meditere fx hver dag sætter du dig ned i 5 min og fokuserer på din vejrtrækning. Men jeg siger det igen der virkelig vigtigt du får snakket med nogen om det for stress går ik væk af sig selv. Jeg håber du får det bedre for ingen burde gå rundt med stress. Mvh mig

  • Anonym, Pige, 14 år

100% snak med dine forældre h is du ikke kan det snak med en veninde en lære din hund bare ud mad alt det pis. Det egentlig den eneste måde at få det bedre. Snak om det hvis du snakker med dine forældre kan du måske få dem til at skrive til skolen. Altså give dig en pause og rid til at slappe affffffff💙

  • Nååår ja, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat