Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Konfirmation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan evt snakke med dine forældre om at holde en mindre fest. Jeg hodlt min nonfirmation i vores baghave med 25 gæster fra min nærmeste familie som gik hjem klokken 5. Jeg var stadig presset så min mor sagde at jeg kunne gå ind på mit værelse og køle af lige når jeg ville. Det var min dag så jeg skulle gøre hvad jeg var mest tilpas med.

Snak med dine forældre om dine følelser. Min forældre forstod præcis hvad jeg mente da jeg sagde at jeg ikke kunne lide at være centrum.

Held og lykke og tillykke når det kommer til stykket <3

  • Anonym, Pige, 15 år

jeg er ligesom dig. er i din alder og vil heller ikke. jeg har ikke ja hatten på det og vær gang jeg tænker på det tænker jeg bare; urrgggg konfirmation urrgggggg. men du skal selv traffe valget og dine forældre skal lytte på dig.

det er op til dig……

  • Maja, Pige, 13 år

Jeg har også altid selv hadet at være i centrum men jeg havde ja-hatten på da det handlet om konfi og jeg er så glad for jeg gjorde det selvom jeg aldrig har brudt mig om at være midtpunkt om du skal have kjole eller bukser på tænker jeg ikke betyder det store jeg var til en konfi sidste år hvor halvdelen af pigerne havde bukser på så hvis det stresset dig lidt at du måske ville skille dig ud så tror jeg ikke det vil komme til at ske for mig hjalp det utrolig meget at snakke med mine forælder og sige til dem at de godt vidste at jeg ikke brød mig om at være i fokus jeg prøvet selv at være lidt “gæst” til min egen fest nu ved jeg ikke hvor magne små børn der kommer til din konfi men hver gang der var en pause satte jeg mig ned og læget med mine små fætter og kusiner hvis du ikke har nogen små du kan lege med elller ikke gider og du er kreativ kan du købe en lille tegne blok eller noget som du kan sidde og koncerter dig om hvis det bliver for meget omkring dig det er vigtigt at dine forælder lytter til dig og prøver at hjælpe for det er DIN store dag og derfor er DIN MENING den vigtigste

  • HM, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat