Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Netflix

Hey Børnetelefon,

håber I alle sammen har det godt.

Jeg har et super frustrerende problem,

som jeg har brug for jeres råd om,

da jeg på ingen måde føler,

at jeg kan sige det til nogen.

Jeg har set denne her Netflix serie,

som handler om en seriemorder,

hvor jeg er blevet lidt vild med ham skuespilleren,

der altså spiller den her seriemorder.

Jeg føler at det er mega forkert,

og at jeg burde skamme mig.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Hjælp mig tak

Pige, 18 år
Svar fra andre

Børn

Næ, Har også været vild med en der kom i fængsel på grund af børnemishandling (i en serie sædfølgelig) men det gjorde mig vildt paranoid for at jeg kunne falde for sådan en person i virkeligheden. Men til sidst kom jeg frem til at jeg nok skulle komme over ham, da vi aldrig havde mødtes og jeg ikke kendte andet en den morder han spiller 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er helt okay! Man kan ikke styre hvem man kan lide og ikke kan lide. Skuespilleren har jo ikke gjort det i virkeligheden. Alt godt:)

  • Xecilie, Pige, 14 år

tro mig! alle har mindst en gang i deres liv haft et godt øje for en enten god eller dårlig karakter i en film eller serie. intet er galt med det.

  • k, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat