Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

livet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ikke sjovt at være tidspresset, øhm dar er ikke særlig meget at gøre. Vis du forstår. Men du kan prøve at finde en at snarke med som Fx din mor, far, søster eller bror (vis du har en) lærer eller venner. Prøv at sig fx “jeg er lidt tidspresset er i også det?” eller “vil i måske hjælpe mig jeg er nemlig tidspresset” eller nået helt tragedie. Så kan de være at de siger “ej er du også det” eller så nået det kan også være debare vil hjelpe eller du kan prøve og se om du måske kan gå til nået mindre.
KH mulle❤️

  • Mulle, Pige, 14 år

Hej søde💞. Der er virkelig mange der er tidspresset i dagens samfund. Fortæl dine forældre det du har skrevet i brevet. De kan evt få dig til en psykolog så du kan få talt det ud❤️❤️. Det skal nok gå 💞

  • 💪💪💪💪💪💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿💪🏿, Pige, 16 år

Hej. Til det første du skriver syntes jeg du skal tage det roligt og søge lidt viden på nettet eller hos bekendte. Du kn fx søge på UddannelsesGuiden, der inde kan du læse om næsten alle uddannelser og hvad det kraver. men ellers så ta det roligt, du har godt og vel 1-2 til at tænke endnu og længere tid hvis du skal i 10 klasse.
og til det 2. du skrev med at du føler dig tidspresset, det kan jeg godt forstå når du har så meget at se til, både sport, skole, venner og familie (osv), så det klart at du bliver udmattet hurtigt, måske spørg en du stoler godt på, en forældre, bedsteforælde, en lære, din læge, de ville nok gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad du skal gøre.
håber det kunne hjælpe bare lidt, vi ses.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat