Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Konfirmationstale

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13❤️
Jeg kan sagtens forstå dig! Havde det på præcis samme måde da jeg skulle holde takketale til min konfirmation. Og for at være helt ærlig gad jeg bare ikke at holde en stor følelses tale, som mange ellers gør (det er det heller ikke noget galt med!) Så det jeg sagde var egentlig bare i kort form: tusind tak fordi alle sammen kom i var med til at gøre den her dag rigtig speciel og tusind tak til min familie for at have hjulpet med at arrangere det hele, og selvfølgelig tusind tak for gaverne. Det var ca. Det jeg sagde og det føles egentlig meget naturligt. Så mit råd er til dig sig hvad du synes føles naturligt 💞 det behøver ikke at være en kæmpe lang tale om alle der har været der for dig (det ved de godt selv;) og bare tænk på at det ikke et nogle forventninger! Du skal bare sige hvad du har lyst til og hvad der føles naturligt. Håber du kan bruge mit råd jeg håber bare du får en rigtig god konfirmation!

  • Pigen der sagtens kan forstå dig;), Pige, 16 år

Husk du skal holde konfirmationstale 100% fordi du selv har lyst❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

hej jeg havde selv mange problemer med at skulle skrive en tale. jeg søgte på nettet og fandt en skabelon. prøv det 🙂

  • Sofie, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat