Brev

Jeg tør ikke..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej. pige på 13
jeg forstår godt at du er nervøs. men det skal du ikke være, når du først har prøvet at falde af er det ikke så slemt. for jeg har selv prøvet det

held og lykke

  • pige 13, Pige, 13 år

Hej, jeg rider selv og jeg ville sige at du nogle gange er nød til at gøre nogle ting som du ikke har lyst til det skulle jeg også, jeg havde en rigtig slem ulykke på en hest, jeg begyndte at ride for ca 2 måneder siden og jeg har totalt fået min selvtillid tilbage. Lige nu rider Jegpå en hest som er MEGET overvægtig og han kan kun trave i ca 15 min fordi han lige har været syg men hvis man bare traver på den så er det muligt at holde den i form uden at overtræde for mange grænser
Håber mit svar hjalp ❤️

  • Beckz, Pige, 12 år

Kære pige på 13 år
Nu rider jeg ikke selv, men kunne det eventuelt være en tryghed at have en ven, forældre eller træner ved siden af til at starte med. Virker måske som for “nybegynder” artig, men bare at være i nærheden. Til at VIS der skulle ske noget var der altid en i nærheden til at hjælpe.
Ønsker det beste for dig og din hest, og ved i nok skal finde en eller anden løsning❤️🐎

KH

  • CB, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat