Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Frygt, ikke følt at jeg bliver hjulpet er tryg og bange

Kære Børnetelefon.

Jeg har et emne jeg gerne vil åbne op for,

som jeg selv synes er stort at åbne for,

men jeg har brug for råd og hjælp til hvad jeg gør.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvor er det godt at du er klar til at åbne op for et stort emne. Mit råd er at du skal skrive eller tale om det der falder dig ind. Bare tal med hjertet. For jeg lover dig at børnetelefonen nok skal hjælpe dig😃

Hilsen en pige på tretten år.

  • Victoria, Pige, 13 år

heyy med dig.
hvor er det fedt at du er klar til at åbne op for et stort emne, som jeg måske også påvirker dig på den ene eller anden måde! Hvis jeg skal tale om noget der fylder hos mig hjælper det helt klart at få fortalt alt det du vil få sagt, vær så åben som muligt og gerne beskriv dine følelser og tanker på emnet.
håber alt det bedste for dig og håber at din snak kommer til at gå rigtigt godt!
kh. pige på 15.

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat