Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forældre og musikskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg synes du skal insistere. Blive ved med at sige at du ikke har lyst. Måske kan du sige det til din musiklære eller nogle u går til musik med. Måske kan du snakke med en lære eller dine venner om det. Du skal ikke tvinges til noget du ikke har lyst til og det er du nødt til at gøre klart overfor dem

mus <3

  • lee, nonbinær, 16 år

Du skal ikke gøre noget du ikke har lyst til, men kan tale for min egen erfaring med musik at det er en lang og hård omgang at gå på musik skole. Jeg har selv gået på musikskoler siden jeg var lille, helt indtil nu hvor jeg er på vej ud af gymnasiet. Jeg var ikke særlig vild med det da jeg var på din alder, men nu når jeg er blevet ældre er jeg glad for jeg blev ved. Man møder så mange søde mennesker gennem alt det musik man laver, så husk nu på beløningen 🙂

  • Bastian, Dreng, 20 år

Jeg syntes du skal sætte foden ned, og sige til dine forældre at det er dit liv og du burde bestemme

Held og lykke

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat