Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

for lidt fritid

hejsa,

jeg spiller elite-sport 4-5 gange i ugen.

jeg elsker at spille min sport,

men jeg han intet tid til

at være sammen med mine venner.

mine forældre vil blive meget skuffet

hvis jeg siger

at jeg gerne vil have mere fritid,

hvad gør jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Vis du ønsker mere fritid så skal du have det. Fortæl dine forældre at du gerne vil gå til sport, men måske kun 2-3 gange om ugen istedet for 4-5. Din alder gør også du gerne vil være mere sammen med dine venner, eler bare se netflix der hjemme under dynen.

Jeg havde personligt drukket en kop te, eller bagt en kage og sat mig ned og snakket med mine forældre, og vis det er for overveldne at snakke med både mor OG far på samme tid kan du også bare snakke med din mor eller far vis det vil være nemere.

du er pisse sej, mega smuk og vis der er nogle der kan er det dig! 3>

KNUS!!

  • din støtte, Pige, 17 år

Giv dine forældre en grund til hvorfor du ikke rigtig har lyst for exempel at du godt vil vare samen med dine venner og så skal de nok forstå

  • I-M, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat