Brev

Er der noget galt med mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ville gerne give dig er svar, men det er præcis det samme svar jeg ville give som pigen på 16 har skrevet (24 juli 2020). Du er måske lidt introvært og det er 100% i orden. Det betyder bl.a. at du får nok af at være sammen med folk nogle gange, og at man få energi af at være lidt for sig selv.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg ville finde en ven der er meget rolig og glad for at være inde eller sidde i din/sin have. En der kan lide at spille spil, tegne eller nørde shows på netflix.
Håber du kan bruge det til bare lidt ^-^
Er selv mere extrovert, men det er de ting jeg oftest laver med mine venner

  • Anny, Pige, 15 år

Hej, jeg har det på samme måde, jeg er nemlig klassens mest populære pige. Du er ikke helt alene. Jeg får alt for meget opmærksomhed, og det kan godt føles lidt stressende. Du kan fortælle dine forældre hvordan du har det det plejer nemlig altid at virke ved mig😊 du kan også snakke med en du ved du har tillid til. En god veninde eller hvis du måske har en kæreste. Det med at du har svært ved at fortælle dine hemmeligheder er helt normalt. Du behøver ikke fortælle dine hemmeligheder. Det er helt okay. Du kan måske høre ASMR så du er afslappet, når du så møder i skole eller til fødselsdag?😉

Håber du kan bruge det til noget. K.h. pige på 11😊

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Chat
Chat