Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt er bare øv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey pige på 13
jeg kan godt forstå at du er meget stresset på grund af corona og hjemmeundervisning osv. det også mega træls.
men mit bedste råd er at du måske lige en aften eller i weekenden lige snakker med dine forældre og måske lige høre noget stille og afslappende musik og lige give dig selv tid til at falde ned på jorden igen indtil at du kan mærke at alt dit stress er væk.
og det med at du godt kan lide en og han også kan lide dig mit bedste råd er at du måske kan prøve at sige til ham at de bedste veninde flirter med ham bare for at irritere dig for så kan det være at din drenge ven så holder sig lidt på afstand fra hende måske og måske også prøver på at undgå at det sker igen 🙂
btw. er ikke lige den bedste til at give råd men håber at du kunne bruge det til noget alligevel 🙂

  • dreng 15 år, Dreng, 15 år

Hej
Du lyder til at stå i en rigtig øv situation.
Så ville da prøve at give råd eller hvad jeg tænker.
Synes det virlig fedt at både dig og din dreng ven har det på sammen måde og i kan være ending om i er for unge selv om der ikke er en alder der for ung.

Selvfølgelig er det så heler ikke ret hvis din veninde så prøver på ham og slet ikke foran næsen på dig men at han holder sig tilbage og gikker på dig ved du bare at det hun prøver på ikke lykkedes.
Så der kan du spil lidt kold og samtidig ved du hun ikke er en gode veninde at holde på.
Men du kan altid se tiden anden med dig og din dreng ven til i måske bliver lidt ældre.

Føler med dig når du siger hjemundervisnig er noget tis kender det selv hverdagen er ikke som der plejer og det skal vi nok indstille os på det ikke bliver i et stykke tid.
Ved ikke helt hvad klasse du går i men siden du er 13 må det være 6 eller 7 så der det vigtigt du ved du ikke behøver at stress rundt med karakter, selvfølgelig skal man lave sin ting men det betyder ikke noget fordin længere sigt hvis du ikke lige for 12 tal eller ikke fatter hat af noget af en opgave.
Selv i de støre klasser som 10 føler man sig stress i hjemundervisnig men hvis man fortæller lære eller forældre er det tit det hjælper.
Ellers nogle gode råd.
Find dig nogle gode film eller serie at slap af til.
Pynt værelse så der hyggeligt at være(har jeg selv gjort 😍)
Alt i alt så find ud af noget stil og roligt hyggeligt noget du ville bruge din tid på så du kan få tankerne af.

Håber lidt det kunne hjælp og hiev lidt ro i maven.
Mvh
Pige 16 år

  • Pige, Pige, 16 år

Heyy! Jeg synes virkelig det dårlig stil af din veninde for det første, det total at bryde girlcode!! Virkelig bare drop hende! Og så det med hjemmeundervisning, du er ikke alene her, mange for rigtig meget stress af det, og det er helt normalt! Vi alle skal gå igennem en svær periode i sit liv, og måske er du bare noget der. Jeg håber du bliver okay igen❤️ Ik tænk så meget over det, bedre dage i vente! Husk det❤️

  • Ukendtpige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat