Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Konfirmation

Hej jeg er en pige på 13 år

som skal konfirmeres på lørdag.

Jeg har skrevet en rimelig god tale

men jeg ved ikke om jeg tør at holde den.

På den ene side vil jeg gerne

men der er jo omkring 40 mennesker

så jeg ved ikke om jeg tør.

Så jeg vil høre

hvad i gjorde til jeres konfirmation

og om hvordan i fik modet.

Hilsen en tøvende pige

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Jeg havde det på præcis sammen måde og blev skide nervøs så jeg fik faktisk min kæreste til at læse det op for mig i stedet for jeg skulle gøre det. Men hvis du ik lige har en kæreste så kan du bare få en person der betyder rigtig meget for dig til at læse den højt for dig plus det er jo dig der har skrevet den så fra hjertet kommer den fra dig men fra stemmen kommer den fra en anden

  • Jeg er her for dig, 16 år

har aldrig prøvet at holde en konfirmation fordi er muslim, men har været til nogle. men jeg sys bar du ska øve dig foran et spejl så skal det hele nok gå.

  • ragerikdighvajeghedder, Pige, 14 år

Hej!
Jeg skal også konfirmeres og jeg skal også holde en tale 🫶🏼
Jeg er mega nervøs men jeg tror bare man kommer til at fortryde hvis man ikke holder talen for man får kun en chance i livet til at gøre det❤️
Held og lykke og hav en god konfirmation💋

  • Andrea, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat