Brev

Taber mig meget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde dig

Først og fremmest, synes det er super godt, du skriver herind. Virkelig modigt.

Spiseforstyrrelse, fylder desværre rigtig meget for unge. Det er et stort problem som mange mennesker kæmper med.

Men jeg tror det er en god ting, at du er opmærksom på det. Det er et godt tegn, at du godt selv. ved at, det er gået nedad. Ved dine forældre det? Nogle gange er det vigtigt, at man har nogle at dele sine tanker med, før glasset med tanker, fylder over.
Det skal nok gå.
Hilsen mig

  • S, Pige, 15 år

Hej 12-årige pige.

Jeg sidder i næsten samme situation, har også en spiseforstyrrelse der ødelægger mig.
Du kan se du er undervægtig og du ved at du bliver nød til at gøre noget. Mit råd er SPIS, SPIS, SPIS! Jeg ved at du ikke har lyst og det har jeg da heller ikke selv, for nej det er virkelig ikke nemt. Jeg motiverer mig selv ved at sige: “Jeg bliver nød til at tage på nu! For uanset hvad, skal jeg tage på, om det tager 2 måneder eller 2 år, så ender jeg alligevel med at skulle tage på”.

Har du kontakt til noget psykolog? Hvis ikke, så snak med dine forældre om det.. din psykolog vil nok viderestille dig til en diætist, som laver en kostplan.

~Mig (:

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

har du en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse er alvorlig, og det kræver hjælp fra en voksen. Det er derfor vigtigt at du fortæller nogen om din spiseforstyrrelse. Det er kun din læge, der kan sige, om du har en spiseforstyrrelse eller ej.

En spiseforstyrrelse kan vise sig på mange måder. Det kan være, at du spiser meget, at du næsten ikke spiser, at du kaster op eller at du træner meget.

Nogle beskriver også en spiseforstyrrelse som deres bedste ven, fordi den kan føles tryg. Men de beskriver den samtidig som deres værste fjende, fordi den får dem til at blive syge. Det kan føles hårdt at kæmpe imod sin spiseforstyrrelse, men det er heldigvis muligt at få det bedre.

Her på siden kan du få gode råd mod spiseforstyrrelser, få hjælp til at vende de negative tanker og øve dig i at få et mere positivt selvbillede.

Spiseforstyrrelser Andre der hjælper

Det Mentale Motionscenter

Gode råd og øvelser til at styrke din mentale sundhed
Læs mere

LMS

Rådgivning og andre tilbud vedrørende spiseforstyrrelse og selvskade
Læs mere

Psykiatrifonden

Rådgivning og støttetilbud om psykisk sygdom og diagnoser
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat