Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde spiser intet. HJÆLP!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg er ked af et høre det med din veninde 🙁
Det jeg ville gøre var nok st søge professionel hjælp, jeg tror nemlig ikke at det hjælper super meget at fortælle hende at hun skal spise, hendes hjerne fortæller hende jo at hun IKKE skal spise og at i (hendes veninder) bare lyver når i siger at hun er pæn og smuk osv.
Men det er ihvertfald det jeg vil anbefale dig, at søge professionel hjælp <3
Håber det bedste for dig og din veninde <3

  • L, Pige, 13 år

det lyder ikke rart med din veninde. Jeg har selv en bedste veninde på psykiatrisk afdeling på grund af spiseforstyrrelse. Jeg hader at se hvor dårligt hun har det, og jeg savner hende hver dag. Det der har været værst for mig har været skyldfølelese. Jeg har hele tiden gået og tænkt om jeg kunne gøre noget anderledes, og sørge for at hun ville ha det meget bedere I dag. Det lyder ikke rart det du går igennem med din veninde, og det kan ende på mange måder. det er bare virkelig vigitigt at du passer på dig selv. Husk at du ikke kan gøre mere nu. Du har sagt det til dem du kan og det beviser bare at du er verdens bedste ven, og er en virkelig god støtte for din veninde.

Det jeg egentlig ville sige var at den største fejl jeg slev begik var ikke at passe på mig selv. Så husk det. <3

  • C, Pige, 14 år

Hej
Det lyder ikke rart det med din veninde prøv at tage kontakt til LMS (landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade) de hjalp mig rigtig meget både da jeg hade en veninde med spiseforstyrrelse men også nu hvor jeg selv har en de har åben mandag til torsdag fra 16-19
håber at den veninde for det beder og HUSK at passe godt på dig selv

  • anoreksipigen, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

har du en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse er alvorlig, og det kræver hjælp fra en voksen. Det er derfor vigtigt at du fortæller nogen om din spiseforstyrrelse. Det er kun din læge, der kan sige, om du har en spiseforstyrrelse eller ej.

En spiseforstyrrelse kan vise sig på mange måder. Det kan være, at du spiser meget, at du næsten ikke spiser, at du kaster op eller at du træner meget.

Nogle beskriver også en spiseforstyrrelse som deres bedste ven, fordi den kan føles tryg. Men de beskriver den samtidig som deres værste fjende, fordi den får dem til at blive syge. Det kan føles hårdt at kæmpe imod sin spiseforstyrrelse, men det er heldigvis muligt at få det bedre.

Her på siden kan du få gode råd mod spiseforstyrrelser, få hjælp til at vende de negative tanker og øve dig i at få et mere positivt selvbillede.

Spiseforstyrrelser Andre der hjælper

Det Mentale Motionscenter

Gode råd og øvelser til at styrke din mentale sundhed
Læs mere

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Rådgivning og andre tilbud vedrørende spiseforstyrrelse og selvskade
Læs mere

Psykiatrifonden

Rådgivning og støttetilbud om psykisk sygdom og diagnoser
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat