Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Det lyder altså ikke særlig sundt ikke at spise morgenmad og frokost. Ved ikke rigtig noget om spiseforstyrrelser, men det er vigtigt at man spiser morgenmad, så man kan få noget energi. Jeg synes du burde snakke med dine forældre om det!<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejsa
Mit bedste råd er at huske at få noget at spise de 3 måltider dagligt også at få noget ordenligt og spise. Evt tal med en læge om det
håber du kunne bruge dette til noget og hel og lykke.

  • Hjælperen, Dreng, 14 år

Hej pige på 12 🙃

Er det fordi du ikke er sulten du hverken spiser morgenmad eller frokost eller er der en anden grund til det ? Jeg håber virkelig du indser at du er perfekt som du er. Det lyder ikke som om der er nogen fare for at du er for tyk OVERHOVEDET fordi du har fedt noget steder på kroppen betyder det SLET IKKE at du er tyk. Jeg ville nok prøve at tale med mine forældre om det eller en anden. Fortæl dem hvordan du har det omkring din krop de kan måske give dig et selvtillids buster ? Jeg tror det er en god ide hvis du så hurtigt som muligt kommer til lægen. Siger IKKE at du har en spiseforstyrrelse men det lyder som om at du godt kunne udvikle en. Og hos lægen kan du får hjælp til at komme den rette vej.

Håber det kunne hjælpe dig.

  • Energispreder, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

har du en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse er alvorlig, og det kræver hjælp fra en voksen. Det er derfor vigtigt at du fortæller nogen om din spiseforstyrrelse. Det er kun din læge, der kan sige, om du har en spiseforstyrrelse eller ej.

En spiseforstyrrelse kan vise sig på mange måder. Det kan være, at du spiser meget, at du næsten ikke spiser, at du kaster op eller at du træner meget.

Nogle beskriver også en spiseforstyrrelse som deres bedste ven, fordi den kan føles tryg. Men de beskriver den samtidig som deres værste fjende, fordi den får dem til at blive syge. Det kan føles hårdt at kæmpe imod sin spiseforstyrrelse, men det er heldigvis muligt at få det bedre.

Her på siden kan du få gode råd mod spiseforstyrrelser, få hjælp til at vende de negative tanker og øve dig i at få et mere positivt selvbillede.

Spiseforstyrrelser Andre der hjælper

Det Mentale Motionscenter

Gode råd og øvelser til at styrke din mentale sundhed
Læs mere

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Rådgivning og andre tilbud vedrørende spiseforstyrrelse og selvskade
Læs mere

Psykiatrifonden

Rådgivning og støttetilbud om psykisk sygdom og diagnoser
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat