Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

slog op, er jeg et dårligt menneske

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Du er overhovedet ikke et dårligt menneske, fordi, at du har slået op med din nuværende ekskæreste. Det er nu meget normalt, men det er klart, når han stadigvæk har følelser for dig har det skidt med det, og måske er lettere ked af det. Men du har truffet den rigtige beslutning for jer begge to. Og det var at stoppe, når du ikke rigtigt oplevede følelser for ham mere.

Det er hårdt for ham, men det er det bedste for jer begge to, at du valgte at stoppe det, da du mistede følelserne for ham. Du er ikke et dårligt menneske.

Mvh.

  • S, Dreng, 19 år

Hej pige pige du er Selvfølgelig ikke et dårligt menneske Du skal Føle Til dine følelser🍄❤️🌥️

  • Alle det kender mig❤️🍄🌥️, Pige, 15 år

Hej vidunderlige pige!! Du er ikke et dårligt menneske, overhovet!! Du skal være sammen med en der gør dig glad, helt så du for sommerfugle inde i maven, ikke en du sådan ikke rigtig kan lide. Det kan godt være han er ked af det, men du skal altid sætte dig først lige meget hvad. Du er hovedrollen i dit liv. Altid dig først. Så hvis du ikke kan lide ham så skal du slå op med ham så du får det godt, ikke være sammen med ham, når du ikke kan lide ham. Fordi så sætter du ham først og gør ham glad. Jeg siger ikke at du skal såre andre så du får det godt. Du skal bare tænke på dig og dit liv.🙌🏼🫶🏼💞

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat