Brev

Pigen med hovedet fuld af tanker!!

Hej dig der læser dette…

Jeg er en pige på 12 år og har en helt masse tanker oppe i mit hoved og vil mega gerne have lidt råd… Jeg har det mega svært i skolen…

Det er aldrig været et problem for men den 9. April mistede jeg min hund på 12 år… Han betød hele min verden og jeg savner ham virkelig meget…

Jeg har mangel på søvn og kan ikke følge med i timerne… Jeg sidder forest i klassen… Jeg kigger hele tiden ud af vinduet og tænker på mine minder med min hund der næsten er ved at forsvinde…

Juletiden har været rigtig hård for mig… Mig og min hund lavede en helt masse sjov i julen og nu har jeg overhovedet ikke været i julestemning i år… Han var min aller bedste ven og han var der altid…

Jeg har flyttet skole 1 gang… Jeg havde ikke nogen venner der oppe på min gamle skole og jeg blev mobbet… Min hund har bare altid været min eneste ven og han har bare altid været der 110%….

Jeg håber at det er nok information og at i kan give mig nogen gode råd..

19 dec 2019

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige jeg er 11 år og har det på samme måde den 25. Mars døde min hund og den var min bedste ven selv om det er lang tid siden er det også hårdt for mig.Er også selv flyttet skole fordi jeg blev mobbet min. Farfar døde den 1. December det har også været en hård December og jul.Men mit råd er bare at tænke på de gode ting dig og din hund gjorde sammen og at snakke med nogen tætte venner eller familie om det.

Vh pige 11 år

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Hej pige på 12.
Jeg mistede min bedsteveninde, hun døde af leukæmi. Jeg ved godt at det ikke er samme.

Jeg isolerede mig fra hele verden i flere måneder. Det var som om intet ville blive godt igen. En dag havde mig og min mor en snak, det hjalp at tale med en om det. Jeg åbnede mig mere op og fik venner. Den dag, i dag kan jeg nogle gange stadig sidde inde på mit værelse og græde.

Mit råd til dig:
Prøv at åbne dig op for andre mennesker.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat