Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen med hovedet fuld af tanker!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige jeg er 11 år og har det på samme måde den 25. Mars døde min hund og den var min bedste ven selv om det er lang tid siden er det også hårdt for mig.Er også selv flyttet skole fordi jeg blev mobbet min. Farfar døde den 1. December det har også været en hård December og jul.Men mit råd er bare at tænke på de gode ting dig og din hund gjorde sammen og at snakke med nogen tætte venner eller familie om det.

Vh pige 11 år

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Hej pige på 12.
Jeg mistede min bedsteveninde, hun døde af leukæmi. Jeg ved godt at det ikke er samme.

Jeg isolerede mig fra hele verden i flere måneder. Det var som om intet ville blive godt igen. En dag havde mig og min mor en snak, det hjalp at tale med en om det. Jeg åbnede mig mere op og fik venner. Den dag, i dag kan jeg nogle gange stadig sidde inde på mit værelse og græde.

Mit råd til dig:
Prøv at åbne dig op for andre mennesker.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat