Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste var utro

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare drop hende.

  • nej, Dreng, 16 år

Jeg syntes virkelig at i en situation som den her kan man godt lige få snakket om det, fordi har man først gjort det, så er det altså gjort. Jeg har selv lige sluttet det med min kæreste igår, dog på rigtig god fod og vi er nu bedste venner, så jeg kender om nogen følelsen af at føle sig tom… Men jeg vil sige du bør få en seriøs snak med hende hvor du får hende til at indrømme det, og så bliver du nødt til at sige at det ikke er jer mere. Man skal ikke være i noget hvor man begynder at få en tvivl hver gang han/hun tager til en fest. Er man i et forhold, så er det fordi man stoler på hinanden og kan man ikke det, så skal man bare ikke være i et forhold – sorry to say :/

  • L, Pige, 16 år

prøv at snakke med din kæreste det kunne jo godt være hun fuld og når man er fuld kan man godt gøre nogle underlige ting det kan jo godt være hun har en god forklaring

  • ønsker ikke at svare, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat