Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

“Kæreste” problemer.

Hej.

Undskyld på forhånd over længden af brevet.

Jeg er en dreng på 15 år og har haft en kæreste i lidt over en måned. En dag kunne jeg mærke hun tog lidt afstand fra mig og hun gad/kunne ikke rigtig skrive i 2 uger (derefter). Så en dag hvor hun skriver til mig bliver jeg så glad og mere og mere glad fordi hun gad skrive mere en 10-20 min. Det blev så hurtigt fejet væk da hun spørger om vi ikke skal gå tilbage til at være venner. Det knuste mit hjerte, og jeg ved ikke om jeg bare kan være venner, fordi jeg ved at vær gang jeg ser hende kan jeg ikke tænke på andet end os sammen. Jeg har skrevet at jeg vil gøre alt for at rette op på hvad jeg kan rette op på, (lyder nok ret desparat) men hun siger at det ikke er mig der er problemet, men at hun ikke har tid og føler sig stresset af skole, job, og så mig. Jeg tvinger hende aldrig til at skrive med mig, men spørger dog ind til hendes dag osv… hun siger hun ikke vil svare mig i noget tid også håber at vi kan være venner efter det.

Jeg er ikke klar til ikke at have hende i mit liv, men som sagt tror jeg ikke jeg ville kunne holde til at vi bare er venner. Er der noget jeg kan gøre for at “vinde” hende igen? Sådan noget som blomster/roser? Eller noget andet. Ved godt det lyder af lidt meget med blomster/roser.

Tak hvis du har læst det hele, også selv om du ikke kommer til at svare.

Nu har jeg valgt “Sorg” som kategori det er nok mere end blanding af det og “venner og uvenskaber” måske.

Hilsen den 15 årige.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Hvis jeg var dig ville jeg forblive tætte. På din alder lyder det til du gør i niende hvilket betyder at hun sikkert også har travlt med skolen mere end man tror. og siden hun også har job gør det hende mere travl og så har man nogle gange bare lyst til at være alene. Lad hende være fri i noget tid men forblive tætte venner. Jeg er sikker på at i nok skal finde sammen igen.

Mvh. Mig

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej
Mit bedste bud ville være at give hende plads
Jeg står også selv i sådan et dilemma men her der er det mig der rigtig gerne ville for blive venner og ham der har brug for lidt plads. Det er mig der har slået op, men han var min bedste ven før.
Det kan godt være hårdt, men hen af vejen så kommer du frem og begynder at indse at du har det godt uden, selvom det ikke ligner det.
Der er ikke rigtig mere man kan gøre, hvis hun gerne vil have plads.

  • Her for at hjælpe, Pige, 15 år

Hej 15 årige dreng,
Jeg forstår godt at det er hårdt bare at være venner med sin ex. Jeg har fornyligt også skulle tilgive en ex flirt fordi han havde haft været med en anden men vi er blevet gode venner igen og vi er tilbage som flirts igen. Men prøv at være venner med hende igen. Det kan man sagtens!
Håber det hjalp

  • Pige der gerne vil hjælpe!, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat