Brev

Jeg savner

Hej jeg er 13 år

og mistet min min far til kraft da jeg var 11

jeg savner ham

og bor nu i plejefamilie

jeg ved aldrig hvad jeg skal gøre

nå jeg føler sådan her

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde jeg mistet også min pap farmor få et par dage siden og jeg syndes du skal tænke på at din far sidder og griner af dig og er stold af dig. og nu er han et godt sted jeg ved at det er svært at miste en som men elskede højt og stadig gør det men jeg syndes du skal snakke med dine maget gode venner og se om i måske kan gøre noget som dig og din far gjorde der måske gør det dig glad

  • Anonym, Pige, 10 år

Jaer, tak for alle jers beskeder har fået lært noget

  • Anonym

Det gør mig ondt. Når du savner din far så prøv at tænke på de gode ting ved ham og måske finde nogle billeder hvis du har det og husk at det er okay at savne en man har mistet.
Og prøv og tænk på ting du godt kunne lide at lave med ham og lav det eller lav noget du elsker.
Husk han altid vil være hos dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat