Brev

Jeg savner min ven…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig. Jeg har og står stadig i næsten præsic samme situtation som dig, jeg havde 3 bedste veninder og vi var en gruppe på 4, men så skulle den ene flytte, og så med 1 måned til 2 års mellemrum flyttede de to andre også, men nu skal det ikke handle om mig. Jeg kan godt forstå at du slettede hans nummer pga. At han aldrig svarede dig, ved du hvor han bor? For hvis du ved det så kan du måske skrive et brev, nu hvor du ikke har hans nummer mere, og så kan du måske skrive et brev til ham, hvor du får alle dine tanker ind i det. Så synes jeg også bare du skal vide at du slet ikke er alene, for der er også mange andre der har prøvet det samme som dig, og haft de samme tanker. Ønsker dig held og lykke herfra ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor i forhold til ham… men måske du skulle besøge ham el.l hvis jeg var ham ville jeg nok være glad for at du savnede mig(ham). Det viser bare hvor meget han betyder for dig og det håber jeg du får muligheden for. Jeg er sikker på at du har modet til at sige det for det kræver nok en del – men som k-svømmer er du mega sej og kan meget mere end du tror (er selv svømmer så ved hvor hårdt det er – især når man ligger hvor du gør i forhold til de andre i din årgang). DEr ligger et kæmpe præs på ens skuldre hvis man er mega dygtig til noget og det kan blive svært at holde ved lysten hvis man går og tænker over nogle andre ting konstant så få det sagt… Hvis ikke til ham så til din mor, en anden voksen du stoler på eller en veninde

Håber du kunne bruge svaret 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Tak!❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Børn, Unge & Sorg

Her finder du diverse tilbud til dig, der lever med eller har mistet en syg forælder eller søskende
Læs mere

Gratis sorggrupper – oversigt

Her finder du en gratis sorggruppe, som kan støtte og hjælpe dig i din sorg.

Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hvis din far eller mor bliver syge, eller du har mistet en forælder, kan du på denne hjemmeside høre andre børn fortælle deres historie

Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat