Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

:(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyy
Jeg synes du skal prøve og tale med dine forældre om at skife skole da du både har det svært med venner og lære
Det kan måske også hjælpe med dine bedstemor da du måske har for mange tilknytningen med hende og skolen
Jeg kondolere over tabet på dine bedsteforældre ❤️

  • E, Pige, 13 år

Husk de små ting der gør dig glad, de lige meget om det fordi du lige har spist nogen chips eller har set en god film, snakket med en ven hvad som helst! så når du har det svært så husk alle de glade ting.

Musik eller dagbog hjælper også.
så hvis der sker noget du ikke lige kan holde til i dit hovede og det bliver for meget, så ta’ nogen hørertelefoner på og smæk en god sang på:)

Dagbog er helt klart noget jeg fortrækker, bare sådan skrive et på ord ned når det hele ikke er så fedt og så noget tid gået og så kan du se tilbage på det, du kan læse alt hvad du tænkt and tænke over det igen bare med et positivt syn, som f.eks hvor langt du er nået i at få det bedre.

Håbet det kan hjælpe<33

  • den klog store søster :), Pige, 15 år

HEJ PIGE PÅ 12
JEG HAR DET PÅ SAMME MÅDE JEG HAR LIGE MIDSTET MIN FARMOR SOM JEG NERMEST BODE HOS MEN MÅDEN DER VIRKEDE FOR MIG DET VAR AT JEG FANDT ET MUSIK NUMMER SOM JEG KUN HØRE NÅR JEG SAVNER HINDE OGSÅ SIDDER JEG MED EN BAMSE JEG FIK AF HINDE OG SÅ FORDYB DIG IND I DET NUMMER OG SID MED DEN TING
DET ER LIGESOM AT DE ER HER
HÅBER DET VIRKER

  • lilllllllllly, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat