Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Makeup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej, overhovedet ikke… det er heller ikke unormalt at gå med lidt makeup i skolen når man er 12. Jeg går ikke med makeup, men mange i min klasse startede da vi var 12..

Hvis det er det du vil og godt kan li skal det bare forblive sådan❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Overhovedet ikke. Men pas på, at det ikke tager overhånd. For nogle piger ender det med, at de slet ikke synes, at de er pæne, hvis ikke de har make up på.

  • Anonym

Det er ikke forkert at intressere sig for makeup. Jeg gør det selv og min storesøster er sød til at vejlede mig og vise mig hvordan man lægger det. Hun hjælper mig også med at købe og nogen gange må jeg låne hendes. Men hun har også lært mig at det kun skal være ganske lidt så man ikke virker billig. Kun lige lidt der måske fremhæver øjnene eller læberne lidt og giver kinderne lidt farve så man blir lidt pænere. Men jeg gør det nu ikke derhjemme og heller ikke i skolen. Men hvis jeg ved jeg skal være sammen med nogen drenge eller måske en sød veninde jeg godt vil være smuk overfor så lægger jeg lidt. Men jeg syns ikke du gør noget forkert.

  • pigen Y, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat