Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

venner

Hej:-)
Jeg er en 13 årig pige.

 

Jeg elsker at spille video spil fx.GTA, Halo, Call of Duty, Motal Kombat osv…

 

Men der er ingen af pigerene der vil være sammen med mig, fordi e synes det er underligt at jeg spiller voldig spil for det er for “drange”

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du lyder som en af de sejeste piger i verden man! Du skal ikke tænke på hvad de andre piger siger. Du er bare en mønsterbryder og det er kun sejt. De andre piger kan sidde alene med deres makeup, men du kan have det skide sjovt med dine spil. Tro mig! De og andre drenge i fremtiden vil synes du er sej. De skal bare have lidt tid til at indse det.

  • EAJ, 15 år

Hej:-)
du er da bare sej? Det er da bare sejt at spille sådan nogle spil! Hvis jeg var dig vil jeg bare tage en rigtig god snak med dine veninder og forklare at i stadig kan være sammen selvom at du gerne vil spille. Bare få alle ord ud, du gerne vil have ud og bare vise dine følelser og sige det du tænker og det du gerne vil sige:-) og hvis de ikke lytter,er ligeglade eller bare ikke vil dig mere syntes jeg altså at det ikke er nogle veninder du skal bruge tid på, hvis de ikke vil være sammen med dig hvis du spiller? Det er bare min mening, og du behøver bestemt ikke at følge den, men skriver bare det jeg ville gøre hvis jeg var dig:-)

Det er helt okay hvis du ikke vil bruge mit råd:-)
Syntes nemlig det er en svær sitation du står i lige nu, og det er svært hvad man lige skal gøre,men hvis du prøver det håber jeg at det hjælper:-)

  • Anonymous, 13 år

Jeg syntes at det lyder skide fedt med en pige gamer! :O Piger er så fame indenfor “gaming-verdenen”, og der er sikkert nogle drenge i din klasse som også spiller computer. Du skal da bare finde en/nogle søde drengevenner at spille med!

Hilsen mig!

  • Anonymous, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat