Brev

utryg når ven skrev

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender det godt, jeg blokere bare mennesker der er på den måde, i dont give a fuck om de går i klassen eller er mine gode venner.

  • Hh, Pige, 14 år

Kender jeg godt. Hvis du føler sådan kan det være at I lige skal snakke lidt om jeres venskab. Du skal jo ikke blive bange og ked af det, når din veninde skriver til dig, det skulle jo helst være omvendt. Sig det til hende! You got this!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg har det næsten på samme måde
Hver gang nogle bestemte personer skriver til mig begynder jeg at ryste og blive nervøs for hvad de vil skrive, en af dem vil hele tiden mødes men jeg synes for at sige det lige ud at hun er pisse irreterende så jeg plejer bare at komme med undskyldninger for at jeg ikke kan mødes.
Men jeg er blevet bedre til at håndtere det, jeg synes at du skal huske at du også er et menneske og du har følelser og du har lov til at sige nej, stop osv og hvis hun så bliver sur over det er hun måske bare ikke en rigtigt veninde? For selfølgelig skal hun ikke presse dig til noget du ikke har lyst til.
Kh en 13 årig pige🤍

  • Ukendt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat