Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

utryg når ven skrev

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kender det godt, jeg blokere bare mennesker der er på den måde, i dont give a fuck om de går i klassen eller er mine gode venner.

  • Hh, Pige, 14 år

Kender jeg godt. Hvis du føler sådan kan det være at I lige skal snakke lidt om jeres venskab. Du skal jo ikke blive bange og ked af det, når din veninde skriver til dig, det skulle jo helst være omvendt. Sig det til hende! You got this!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg har det næsten på samme måde
Hver gang nogle bestemte personer skriver til mig begynder jeg at ryste og blive nervøs for hvad de vil skrive, en af dem vil hele tiden mødes men jeg synes for at sige det lige ud at hun er pisse irreterende så jeg plejer bare at komme med undskyldninger for at jeg ikke kan mødes.
Men jeg er blevet bedre til at håndtere det, jeg synes at du skal huske at du også er et menneske og du har følelser og du har lov til at sige nej, stop osv og hvis hun så bliver sur over det er hun måske bare ikke en rigtigt veninde? For selfølgelig skal hun ikke presse dig til noget du ikke har lyst til.
Kh en 13 årig pige🤍

  • Ukendt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat