Brev

Sociale medier

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan være en god ide at få hende til at skrive ud til de andre forældre så hun faktisk kan se hvor at problemet er stort. Du kan også fx under aftensmaden sige: “Mor, har du fået takt med far om Snapchat”, selfølgelig imens din far er i rummet. Så vil din far næsten 100% sikkert begynde at spørge ind.
Håber du kunne bruge det til noget.
Mvh Dreng 12 år

  • Dreng 12 pr, Dreng, 12 år

Hey søde jeg var også vildt lang tid om at få snap fordi at man skulle være under 12 eller 13 eller et eller andet, det tog en krig at få mine forældre til overhovedet at overveje det men tror at du er noget langt i processen så bare bliv ved med at spørg. Hvis hun stadig ikke kan komme frem til noget så foreslå at i sammen sakker med ham om det. Held og lykke💪💗

  • 🌸💗🌸, Pige, 12 år

Bro det betyder ikke noget om du har snap eller ej, nogle af mine venner havde heller ikke Snapchat i lang tid, og jeg skrev bare til dem over sms, men jeg kender det godt, når man spørger sine forældre om noget, og de påstår at de vil tænke over det, og så sker der bare ikke en skid. Jeg vil nok anbefale, at en aften, hvor i allesammen sidder ved spisebordet, kan du bare minde dem om det, og fortælle dem hvad du vil bruge det til, og du ved, bare minde den om det en gang imellem, og så kan det jo være at i kommer frem til noget👍

  • Din homie, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat