Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sociale medier

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan være en god ide at få hende til at skrive ud til de andre forældre så hun faktisk kan se hvor at problemet er stort. Du kan også fx under aftensmaden sige: “Mor, har du fået takt med far om Snapchat”, selfølgelig imens din far er i rummet. Så vil din far næsten 100% sikkert begynde at spørge ind.
Håber du kunne bruge det til noget.
Mvh Dreng 12 år

  • Dreng 12 pr, Dreng, 12 år

Hey søde jeg var også vildt lang tid om at få snap fordi at man skulle være under 12 eller 13 eller et eller andet, det tog en krig at få mine forældre til overhovedet at overveje det men tror at du er noget langt i processen så bare bliv ved med at spørg. Hvis hun stadig ikke kan komme frem til noget så foreslå at i sammen sakker med ham om det. Held og lykke💪💗

  • 🌸💗🌸, Pige, 12 år

Bro det betyder ikke noget om du har snap eller ej, nogle af mine venner havde heller ikke Snapchat i lang tid, og jeg skrev bare til dem over sms, men jeg kender det godt, når man spørger sine forældre om noget, og de påstår at de vil tænke over det, og så sker der bare ikke en skid. Jeg vil nok anbefale, at en aften, hvor i allesammen sidder ved spisebordet, kan du bare minde dem om det, og fortælle dem hvad du vil bruge det til, og du ved, bare minde den om det en gang imellem, og så kan det jo være at i kommer frem til noget👍

  • Din homie, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat