Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg må ikke få snap

Hej jeg er en pige på 11 1/2

og jeg må ikke få snap.

Jeg skal i 6. Klasse

og stort set alle min venner har snap.

Mine forældre siger nej hver gang jeg spørger

og de rykker sig IKKE!!!

Alle mine venner spørger mig hele tiden

om jeg ikke snart skal have snap og presser mig.

Jeg bliver ked af det og føler mig udenfor

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg forstår virkelig godt du synes det er træls at du ikke må få snap når alle dine veninder har og spørger dig om du ikke snart du skal have snap når du gerne vil men ikke må faktisk synes jeg overhovedet ikke at dine veninder skal blande sig i om du må få snap eller ej det er kun noget dig og dine forælder skal bestemme og så er det heller ikke overhovet okay at de presser dig jeg ved godt at mine råd kan komme til at virke mega irriterende men du er ung 11 år om to år så er du gammel nok til at få alle de sociale medier og ved godt to år kan lyde som mega lang tid men jeg det er bedst at du venter selvom det er træls når alle de andre har men det er nemmer at drille eller mobbe på snap da det forsvinder og andre kan se hvis man tager skærmbilleder du kan også prøve at snakke med dine forælder om hvis du lader vær med at spørger eller plage dem i det næste halve år om snap om du så ikke må få snap om et år altså et halvt år før du er gammel nok næste gang dine veninder spørger dig eller presser dig så sig til dem at du ikke må for dine forælder og du ikke kan/ vil gøre det uden de hed det for hvis de opdager du gør det bryder du måske den tillid de har til dig og du så måske vil få lov til minder håber dine forælder er lidt samarbejdesvillige og dine veninder er forstående jeg er her også for dig og jeg fik først selv snap som 15 årig selvom alle mine venner og veninder havde haft det længe før mig

  • H, Pige, 20 år

Hej Darling. Det gør ikke noget at man ikke må få snap. Altså da dine forældre var børn, der fandtes snap ikke. Nyd livet Darling, du har kun et. Tag din hund med i en skov, (hvis der en skov og har en hund) der er dejligt der.

Hilsen pigen der kalder alle for Darling

  • Darlingtøsen, Pige, 12 år

Hej pige❤️
For bare en måned eller mindre siden havde jeg det på præcis samme måde og havde tænkt mig at skrive et brev ind til børnetelefonen om at jeg ikke måtte få snap. Men en aften satte jeg mig ned I sofaen med min mor og fortalte hende hvor meget jeg følte mig udenfor når jeg var på fritidscamps og ridelejr. Vi snakkede i omkring to timer.
Og så sagde hun, hun ville tænke lidt over det og da vi så var på ferie i sommerhus så måtte jeg MEN hun skulle kende min kode😑 Du kan ko prøve at snakke med dine forældre altså jeg kender jo ikke dine men hvis du nu sætter dig ned og snakker med dem så kan det jo være og du kan gå kompromis
Kh mig🫶

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat