Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nøgenbillede

Hej alle

 

Jeg er 11 år og er komet til at sænde et nøgenbillede til helle min klasse.

 

drengene fra klassen har delt billedet på facebok og jeg ved ikke hvad jeg ksal gøre da hele skolen har set billedet nu.
HJÆLP MIG plese

 

hilsen pijen der sendte et nøgenbillede til henes klasse…

11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal sige det til dine forældre

  • Klara, Dreng, 12 år

Hey jeg er meget enig med de andre, jeg syntes tilgendgæld ikke at du skal flytte skole, det vil komme til at ændre dit liv i stor grad og du vil kunne huske billedet for evigt på grund af det det gjorde ved dig og dit liv, o så må du johave nogle gode veninder på din skole/i din klasse som du kan tale med og så efter en måned eller noget, hvor dine forældre har fået hjulpet dig med at få billedet væk så det ikke bliver sendt videre igen, skal alt nok blive nogle lunde som det var før, husk at alle laver fejl nogle gange, jeg tænker at drengene i din klasse syntes dette er stort lige for tiden og det nok ikke er spor rart men du skal bare holde igen og ikke bukke under for deres drillerier mm. du skal nok klare dig, men som jeg sagde før, jeg fraråder dig virkelig at flytte skole. 🙂

  • Anonymous, 14 år

Det er sket på min skole før, og det bedst at gøre er at finde de “cool boys” i din klasse(dem alle ser op til) det er ofte kun en gruppe Drenge på 2-3 stykker, og forsøg at overbevise dem om at det ikke er cool at dele nøgenbilleder, hvis du får gjort det kommer resten af sig selv. De drenge som har delt billederne begynder at sig til andre drenge at det ikke er cool. Og lige så stille bliver folk bange for at blive mobbet hvis de bliver ved med at dele billederne. Det burde være ovre 2kort tid efter du tog kontakt til de”cool boys” i din klasse.

  • Gunnar, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat