Brev

Min forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at forklarer dine forældre hvad situationen gik ud på. Jeg synes selv at det er bedst for dig hvis du holder dig ude fra ting som det her online, især hvis du kender personerne i virkeligheden, fordi det kan fører til flere problemer. Prøv at sørge for personen der biver skrevet grimt om er okay istedet for at skrive til den der skriver om hende.

  • Neeva, 14 år

hej pige på 12. år
jeg kan godt forstå at du skrev sådan til vedkommende efter som der kom så grimme beskeder O.S.V men mit råd er at spørge din mor/far alt efter hvem du er mest tryk at tale med og sig at der kom grimme beskeder og du prøvede at skrive det på den måde du syntes var bedst og så kan du spørge dem om du måske kunne sættes på en prøve for at se om de syntes du er stor nok til at have app´en selv om det nok kommer fra en pige som er et år yngre end dig men jeg har godt prøvet sådan noget før 😉

  • Anonymous, 11 år

Jeg tror, at du bliver nødt til at forklare situationen til dine forældre, som du oplevede den, med den her pige – så vil de måske forstå det. Jeg tror, at forældre bør vide, hvordan det er at være teenager i dette “århundrede”, før de kan handle på noget som dette. Jeg håber du forsat har en dejlig dag<3

  • jegvedikkehvadjegskalhedde, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat