Brev

jeg vil gerne have en drengeven

hej jeg er 12 år og savner nogle at være sammen med

jeg kunne godt tænke mig en drengeven

som der ik går såååå meget op i hvordan man ser ud

kan i hjælpe med hvordan man finder en?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.

Der er ikke et sted hvor at man kan finde drenge venner, det sker helt naturligt. Jeg vil også lige påpege at piger også kan være meget ligeglad med hvordan man ser ud.

Efter hvad jeg kan se ligger den under kategorien social medier, så du du mener hvor man kan få venner henne på sociale medier? Hvis det er tilfældet synes jeg hellere at du skal finde en i “virkeligheden”.

Du kunne starte til en sport, gå på klubb eller begynde at hænge ud med nogle af drengene fra klassen.

Håber du finder en ven der er ligeglad med hvordan man ser ud.

  • Jjjwj, Dreng, 15 år

hey,
jeg havde det på samme måde da jeg var en 12-13 år men jeg var for genert til at snakke med nogle drenge. Men mens jeg er blevet ældre er det nærmest som om at det har løst sig af sig selv. Jeg har fået den fedeste vennegruppe med alle mulige køn. Så jeg ville nok sige at du skulle være tålmodig og tage det som det kommer for ægte venskab er ikke noget man bare lige går ud og laver.
Men som JJJWJ også sagde så er det en god ide at starte i en fritidsklub eller begynde at gå til en sport(selvfølgelig efter alt det her corona-lortt).
Men ellers held og lykke og husk bare at være dig selv!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, kender det godt selv nogen gange er drenge bare lidt federe at hænge ud med end piger, men du kan fx finde drenge venner på Snapchat det tror jeg er en meget god app til at finde venner og især drenge venner men husk at passe på at du ik skrive med voksne mænd eller kan du starte til noget sport, eller måske snakke med nogen fra din klasse, god jul til dig😁

  • Mul, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat